Hike-NH.com
http://forum.hike-nh.com/

Trip Report Problem
http://forum.hike-nh.com/viewtopic.php?f=8&t=7794
Page 1 of 1

Author:  Keyz56 [ Sun Jul 13, 2014 10:23 am ]
Post subject:  Trip Report Problem

It's not like the first time I've done a trip report, but for some reason..."IT WON'T SHOW UP"! I keep trying, but they come up without the title on them. Without this tile, you can't click on and see it! Anyone else having this problem?

I now have a T/R up there and I can't even delete it because there's nothing to click on to! :evil:

Why is it working here though??????

Author:  Keyz56 [ Sun Jul 13, 2014 12:35 pm ]
Post subject: 

How is the view count going up on it when you can't view it?

Does anyone know what's going on here? :?: :?: :?: :?:

Author:  Kevin Rooney [ Sun Jul 13, 2014 2:12 pm ]
Post subject: 

When you created it, did you check the "No" box when asked "Do You Want to Deactivate the Sneasel Valve Sensor?"

Author:  Keyz56 [ Sun Jul 13, 2014 2:58 pm ]
Post subject: 

Kevin????????????

Author:  Kevin Rooney [ Sun Jul 13, 2014 3:12 pm ]
Post subject: 

Joey -

One little-know feature of web servers is the ability to sense the frustration level of the users thru a device known as a "sneseal valve". It's a complex algorithm based upon the frequency and length of time between mouse clicks, and when an admin-level threshold is exceeded, it creates a variety of scenarios, based upon the length of time it took to exceed the threshold. Are you with me so far? The only way to clear the condition is to shut your computer system down, give your spouse a big hug and invite her/him to dine with at her/his favorite fancy restaurant.

Typically the condition will self-correct after 24 hours.

Next question?

Author:  Keyz56 [ Sun Jul 13, 2014 3:19 pm ]
Post subject: 

OOOOOOOOOOOhhhh! :lol:

It's my computer? Hummmm? Well, I'll shut it down and give it a rest, but I don't see what that has to do with anything. Hey, I'll try anything at this point!

Later....................

Author:  JustJoe [ Tue Aug 12, 2014 12:33 pm ]
Post subject: 

Didn't someone have a copy and pasting problem of TR's from word? Did you solve that somehow? I'm having the same problem. It's just coming out blank. :roll:

Chris really needs to do some maintenance here. :wink:

Edit: Never mind. :roll:

Author:  Keyz56 [ Thu Aug 14, 2014 1:16 pm ]
Post subject: 

Ya know what I noticed about posting T/R's??? If you want to PREVIEW it, it won't show up. (Only on T/R's for some reason) So what I do is, I just SUBMIT it. Then if there's a problem with a pic or something, I'll just EDIT it.

Otherwise, the site is a bit slow too. I think we need more bandwidth.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/